Úw winkel in de Bloey?

 

De Bloey vervult een echte centrumfunctie in het Brabantse dorp Helvoirt. Het project is vrijwel geheel gevuld. En, met grote retailers als Aldi, Action en Kruidvat bent u verzekerd van een continue aanloop van klanten.

Voor de nog beschikbare units, zoeken wij enthousiaste ondernemers die bijvoorbeeld een (kinder)kledingzaak of een moderne eigentijdse verswinkel willen beginnen. De mogelijkheden zijn onbegrensd. Wij dagen u als ondernemer uit om mee te denken over de perfecte invulling van de units, om zo een compleet aanbod te krijgen in dit geheel nieuwe woon- en winkelcentrum.

Beschikbaarheid
Er zijn nog 4 commerciële ruimten te huur in de Bloey.

Unit 2: 155 m2
Unit 3: 198 m2
Unit 4: 96 m2
Unit 6: 158 m2

Verhuur en informatie


Beekhuizen Makelaardij
0411 611 302
info@debloey.nlGREEN Real Estate BV
www.green.nl

Winkelruimteaanbod

 

Beschikbare winkelunits de Bloey Helvoirt

 Te huur   Verhuurd

Download de plattegrond.


Winkelen

 

‘Loop jij even naar beneden voor een pak melk en wat verse broodjes? Heerlijk dat de supermarkt direct aan het plein zit. We hoeven maar de trap af te lopen en we staan al in de winkel. Doe er direct maar een vruchtentaartje met slagroom bij, voor zo dadelijk bij de koffie. Vandaag is een vrije dag; we genieten van ons appartement en de gezelligheid op het plein en rond de winkels. Tussen de middag halen we even een visje bij de visboer op de markt, lekker voor op brood!’

Altijd verse boodschappen bij de aldi

De bevoorrading van de Aldi supermarkt is perfect geregeld. De vrachtwagen rijdt aan de zijde van de Achterstraat naar binnen, wordt inpandig gelost en rijdt via dezelfde deur weer naar buiten. Dankzij de innovatieve inpandige transportstraat aan de achterzijde van het gebouw is er geen overlast bij het parkeren. Uw versboodschappen worden aangevuld, zonder dat u er iets van merkt.

Markt
Op het Vincent van Goghplein wordt, naast heel veel parkeergelegenheid, ruimte vrij gehouden voor een gezellige markt. Iedere donderdag wordt het marktplein gevuld met een scala aan koopwaar.

Winkels in de Bloey Helvoirt

Verhuur

Winkelunit huren?

Logo Beekhuizen Makelaardij

Beekhuizen Makelaardij

0411 611 302
info@beekhuizenmakelaardij.nl 
www.beekhuizenmakelaardij.nl 

Ontwikkeling

Betrokken partij

Logo GREEN

GREEN Real Estate BV

+31 (0) 172 44 83 83
info@green.nl
www.green.nl